sábado, 1 de octubre de 2016

Assemblea de la Penya en la Venta Nadal 1/10/2016

Pastu va proposar la setmana passada fer una assemblea de la Penya i no hi havia millor lloc que la Venta Nadal, on ja celebrarem l'última.

Decidim que abans del esmorzar pujaríem a la Serreta i després de l'esmorzar faríem una volta per la alquería de Penella, el seu castell, la font i l'ermita de Sant Tomás de Villaluenga.

La pujada a la Serrella no defrauda. Les vistes són precioses i des del cim s'albira des de la serra de Catí (més enllà de Castalla), la Font Roja, el Barranc del Cint, Montcabrer, el Benicadell, el castell de Cocentaina, la Serrella i l'Aitana.

I de l'esmorzar què? Ou fregit, creïlles fregides, verdura, adobats, llonganisses, botifarres, sobrassada a la planxa, cansalada entremesclada, xulles, pebrots secs fregits, cafè, pa i postres ... un luxe!

De lo tractat en l'assemblea ningú ha pres nota (caldrà repetir-la). El passeig posterior pel castell de Penella i el seu entorn ens ha servit per a relaxar-nos bastant.

Des d'ara, a més de la ruta en Wikiloc, pujaré les fotos a Google Fotos (entrant des d'ací s'arriba a l'àlbum amb totes les fotos i es pot descarregar complet) i a Cincopa, una pàgina web que em permet crear presentacions de diapositives. He creat un compte especial per a la Penya i qualsevol podrà pujar les seues fotos perquè apareguen en la presentació.



Powered by Wikiloc



Powered by Wikiloc



...


2 comentarios:

Pastu dijo...

Mol bons els titols de les fotos.Signad el "baro Remu"

Basseta dijo...

Espere que ningú s'enfade, je, je ...